Winery Esporão

Project | Winery Esporão

Client | Herdade do Esporão, Portugal

Collaborators |  João Guerra, Marcenaria Castro, Nuno Batalha e Samuel Santos

Year | 2012

Status | completed

The Lisbon based architecture office João Botelho e Miguel Oliveira, arquitectos – responsible for the design of the new winery for Herdade do Esporão, commissioned us with the furniture for the building having the project G.pt as the starting point of our collaboration. The chair TUBO, the side tables Centro, the stool Munge and the lamp Luz were all used on the project, but as the 2700m2 of built program was far more complex to be possible to cover only with the typologies we already had in production, many more were designed and produced keeping G.pt‘s basic premise of producing locally and using local materials.

Go here for all the photos of the project.


%d bloggers like this: